Metal room dividers for Body Society London

Custom made metal screens for contemporary gym in London

Body society gym room dividers

We were delighted to be asked by Jo and Andy at Body Society Gym in London to create a set of screens in a rustic bare metal finish to compliment the very contemporary and modern feel of this amazing gym complex. Presented initially with a sketch for the proposed pattern, we were quickly able to convert this drawing with a few modifications along the way towards a set a fabulous bespoke metal screens illuminated by led strip lighting in the floor.

contemporary metal room partitions

custom made metal room dividers for bespoke pattern

The bespoke pattern generated for each metal screen shows people in various exercise positions, and works incredibly well as a repeat pattern with opportunities throughout the gym complex.

Click on the image below for Body Society, Hammersmith, London

 

Body Society Hammersmith London